Hälsingevals

bröllopsdekoration

Förra helgen var jag och min man bjudna på ett helt magiskt bröllop. Det var våra vänner Johan och Camilla som gifte sig och festplatsen de valt var Västerby Hembygdsgård i byn Rengsjö som även är en av Hälsingegårdarna som 2012 blev inskrivna på UNESCOs världsarvslista. Så det var nog inte första gången det var festligheter på den här platsen i historien. En helt fantastisk plats och helt perfekt för ett bröllop, vi hade så roligt från början till slut och brudparet var som hämtade ur en modetidning, de var så vackra!

brudpar

Foto på brudparet: Henrik Andersson

För några år sedan var vi bjudna på födelsedagsfest av Johan och Camilla och under festligheterna slog Johan till och friade! Inte ett öga torrt och därför var det extra roligt att bli inbjudna att få dela denna dag med dem.

Jag fick lov av Camilla att smita in i själva festlokalen för att fota lite innan alla gäster strömmade in. Jag kan säga att det var väldigt tur att jag gjorde det för resten av kvällen hade jag inte tid att tänka på fotografering för efter den roliga och goda middagen blev det dans för heeela slanten! Men här kommer några bilder för att visa er lite bröllopsdekorations inspiration!

Rislampor

Ljuslyktor

festlokal hembygdsgård

dukning bröllop

ljuslyktor bröllop

bröllopsdekoration

 

Varmaste tack till Johan och Camilla för att vi fick dela en av sommarens finaste dagar tillsammans med er!Foto på brudparet, Henrik Andersson. Övriga foton,Bland damm och dekor.

Ett Svar till “Hälsingevals”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *