Nytt skåp till V:s rum

Jag har länge sökt efter det perfekta skåptet till V:s rum, och nu har jag hittat det! Måtten på skåpet var väldigt viktigt att det inte fick vara för högt eller för brett. Utan sådär lagom! Precis som det här skåpet är! Och vår 9-årig tycker det är toppen för nu kan han låsa in sina prylar och ha lite hemlisar för sig själv. Skåpet har ju sina år på nacken och därför också några repor. Så nu går mina tankar ikring om jag ska låta skåpet vara som det är eller inspireras av Sofias superfina luckmålning som hon gjorde till sitt teakskåp i hallen! Tyckte det blev så himla fint! Men jag ska lugna mig en stund och känna in.

skap-stilleben-2 skap-stilleben-4skap-stilleben-6skap-stilleben-1Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *