Sommarens fynd, vad hände sen?

Ni som hängt med oss ett tag här på bloggen vet hur glada vi är i att hänga på loppisar och secondhandbutiker i jakt på nästa stora fynd!

Ni som är nya besökare och väljer stanna kvar och läsa kommer märka det i framtiden, för det verkar inte vara ett intresse som går över från vår sida…hehe.

Ibland skriver jag ner lite saker jag tänker att jag behöver komplettera hemmet med, en så kallad spanarlista inför loppisturerna. Ibland har jag fått uppdrag av andra att hålla ögonen öppna efter något specifikt föremål och då lägger jag till det på min lista. Jag ramlade över en sådan typ av lista idag som jag tydligen skrivit i våras och där stod bland annat: blåvitt porslin (suprise!), lamphattar, gamla böcker, en rund spegel, roliga föremål, skåp, trasmattor, slagbord. Såhär i efterhand tycker jag att jag prickat in ganska många av punkterna. Mycket av sakerna var såklart tänkta till Torpet såsom trasmattor, skåp och slagbord, men en hel del grejer har även hamnat i hemma i radhuset och i nya bokhyllan så vi kikar lite extra där den här gången.

bokhyllanara

Vågen var en sån där grej som blev kärlek vid första ögonkastet. Inte så värst billig men ibland måste man bara slå till!

Även böckerna och de vita fd oljelamporna är fynd från sommaren.

vag

vagsiffror

bokhyllasida loppisfynd

På just den här hyllan samsas kategorin ”roliga saker”, en gammal bok om medicin, en fiskargubbe från Göteborg och en trumpetljusstake i mässing. Sånt man inte kan leva utan!gamla böcker

 

billybokhylla

 Bokhylla,Matta, Brun kanna, Ikea// Svart äpple, Majas café//Resterande saker är främst loppisfynd//

Bland damm och dekor

4 Svar till “Sommarens fynd, vad hände sen?”

  1. Ida Skoglund

    Jag tror bestämt att ”trumpetljustaken” är ett posthorn. De delades ut som presenter till anställda vid födelsedagar och dylikt

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *