Stämningshöjaren

I fredags smög vi upp till Torpet direkt efter jobbet för under lördagen skulle det bli fruhippa för hela slanten för en väldigt fin vän som gått och gift sig i smyg så det blev fullfart under hela lördagen fram till natten, då kändes det extra fint för mig när hela familjen tog sovmorgon till hela klockan 8 under söndagsmorgonen. Vi åt långfrukost och vinylspelaren rullade varv på varv med Bob Dylan och lilla B grävde djup i leksakslådan i vardagsrummet.

Tänk om alla mornar vore så mysiga och mindre stressiga.

vardagsrumvinyl

vardagsrumtorpVi har bytt bord i Torpköket och det gamla köksbordet extraknäcker som stereobänk just nu åt vinylspelaren. Vi har tagit upp hela skivsamlingen och faktiskt använder vi vinylspelaren mycket mer i Torpet än hemma i radhuset. Det blir en fin stämning, beroende på vilken skiva man väljer såklart. En av fördelarna med att inte ha wi-fi tillgängligt…vinylspelareVinylspelare, Clas Ohlson/ De flesta övriga sakerna på bilden är funna i Torpet/

Bland damm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *