Den ensamma lilla ytan

hylla av trälåda

Det finns många hörn i Torpet som väntar på lite kärlek och omtanke. I utrymmet i hallen precis mellan ytterdörren och köket fanns just en sådan vrå. Ni vet, stället där man vill lägga av sig nycklarna eller kanske ta en sista kik i spegeln innan man drar vidare ut. En sådan hörna fick lite extra omsorg under mitt senaste häng i Torpet.

Trälådan hittade jag i förrådet resten av prylarna är från Second hand butiker.

hylla av trälåda

 

 

trälåda

hylla av trälådaskolplanschlilja

Spikade även upp en skolaffisch mittemot hyllan. Matchade ju perfekt mot den gula ytterdörren!Trälåda, från förrådet/ Ljuslykta i silver, grönt fat, metallkrus, Röda korset Bollnäs/ Spegel, Prio1 Gävle/ Skolplasch, gåva/

Bland damm och dekor

2 Svar till “Den ensamma lilla ytan”

 1. Martina

  Det är så kul att kika in här! Allt är så fint! Å det där med att måla badrummet? Är det sant?? Jag ser verkligen fram emot att följa det projektet! Kanske, kanske kan det bli förrändring även här! 😉

  Svara
  • Sofia

   Du ska bara veta vad roligt vi tycker det är att du vill läsa!!
   Jag lovar att återkomma med rapport om målningen ? Kram!!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *