Efterlängtade spegel

Idag kommer glasmästaren hit för att göra en mall för den nya spegeln till badrummet. Så snart så kanske man slipper gå hemifrån på morgonen utan mascarakladd och tandkrämsrester i hela fejan! 🙂

Vi renoverade ju badrummet i våras men har dröjt till nu att få upp spegeln. Och största anledningen har varit att jag inte har funnit rätt badrumsbelysning. Har varit supersvårt verkligen. Så nu håller jag tummarna att det blir bra till slut…

badrum-7Bland damm & dekor

3 Svar till “Efterlängtade spegel”

 1. Pernilla

  Vad snyggt! Och roligt att se ett badrum med snedtak! Vårt framtida badrum kommer också att ha snedtak och jag tycker att det är svårt att hitta inspiration just till det, men ert ser verkligen jätte fint ut! Har ni något tips att tänka på?

  Svara
  • Madde

   Tack! Vad roligt att höra!! 🙂 Jag håller med om att det var svårt att finna inspirationsbilder med just snedtak. Snedtak kan ju vara lika charmigt som det är svårt. Det minimerar ju oftast hur och var man kan placera inredningen i rummet. I vårt fall ville vi maximera förvaringen i det lilla badrummet. Så vi använda den längre takhöjden för att bygga en platsbyggd hylla i duschen för att kunna placera alla schampoo och tvålflaskor. Kommoden har bra förvaring och sväljer allt vi behövde få plats med. Även på sidan om kommoden in mot snedtaket har vi förvaringsmöjlighet där man kan gömma undan toalettborste osv. För mer tips så håll utkik på bloggen för jag kommer att komma med ett till inlägg om badrummet där jag tänkt att visa planlösningen och hur vi har tänkt kring renoveringen! Kram 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *