Fint i butik just nu!

Vet ni inte vad ni ska göra i helgen? Då skulle jag föreslå en liten tripp till Mall of Scandinavia! Så mycket fint i butik just nu! En riktig inspirationsboost var mitt korta men dock superhärliga stopp här på vägen hem!

Var ju tvungen att spana in Ellos Homes nya inredningsbutik. Och vilken fin butik de hade sen! Inte så stor men fullproppad med härliga inredningsprylar från golv till tak.
bland-damm-dekor-1
bland-damm-dekor-2
bland-damm-dekor

 

Sen ett måste för mig när jag är här är ju Room & Habitat butiken! Gör mig aldrig besviken. Dessa speglar hade gärna fått följa med hem. Grunnar på om den stora spegeln skulle passa ovanför ett sideboard i sovrummet, hmm. Den som lever får se!
bland-damm-dekor-3

 

Blev också sugen på att beställa fler glaskupor till min House Doctorlampa och knyta upp den så här! Hur snyggt var inte det!? bland-damm-dekor-4

 

Och min sista spaning för dagen var faktiskt detta armband från Lindex. Som lilla A ska få i julklapp. Har lovat mig själv att inte vara ute i sista sekund i år igen med alla dessa julklappar. Så detta var ett steg i rätt riktning.

skarmklipp-2016-10-20-20-58-56

 

skarmklipp-2016-10-20-20-56-46

 

Så fint och så bra det kändes att ge ett sådant smycke till sin dotter när all vinst från rosa armbandet går till bröstcancerforskningen. Hejja Lindex!

 Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *