Sänggavlar till Torpsovrummet

Här är vårt sommarsovrum i Torpet. Här brukar jag spendera ljusa sömnlösa sommarnätter med att titta i taket och minnas tillbaka till tiden då vi rev ned takpappen hittade fina brädor där under och ägnade sedan timmar åt att dra ut miljoner småspik ur takbrädorna med en liten liten kofot. Sedan somnar jag ganska snabbt av utmattning hehe. Skämt åsido, jag gillar det här rummet massor men det är långt ifrån färdigt.När vi gjorde utbyggnaden sattes ett fönster igen och skapade väggyta och bättre plats för förvaring, syns dessvärre inte på just denna bild men så är det. Även lister väntar på att sättas upp. Så till nästa sommar kanske det blir le master bedroom som får sig lite kärlek och respekt! Framför allt behöver sängen få sig en sänggavel! sovrummet

vintagefåtölj

Och det är inte det lättaste att hitta ska ni veta, men nu har jag hittat tre kandidater som jag tycker kan passa in i en redig torpkammare med romantiska tapeter!

kollagesanggavel

1.) Första sänggaveln är från Ellos och blir kanske lite väl modern i sammanhanget, men jag gillar enkelheten den står för och den skulle kunna fungera även om den är lite väl ”industri”.

2.) Åh, älskar den här Trägaveln från Kallholmen. Tänk att få bädda med ljusa linnelakan mot det hårda gedigna träet. Så snygg.

3.) Min absoluta favorit har jag hittat på Pinterest och är säkert halvt omöjlig att hitta ny, så det är bara att hålla Loppisögonen VIDÖPPNA och försöka komma så nära sängstommen på bilden som möjligt! Älskar allt med den!ellos.se/ http://www.kallholmen.se/ www.digsdigs.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *