Sofias önskelista oktober 2016

Önskelista

Tänk att det redan har gått och blivit oktober! Snabbt som blixten gick det. Men det gör ingenting för oktober är min favorithöstmånad.

Den här gången har jag hittat tre av mina punkter på oktobers önskelista på Instagram. Så klicka gärna in er hos Frida, Cattis och Elsa så får ni massor av mer härlig Instagraminspiration!

Då kör vi!

Önskelista

1.) En maffig höstbukett som den hos Trendenser-Frida får gärna pryda köksbordet hos mig hela oktober ut.

2.) Lampor liksom dessa som Elsa Billgren fotade under sitt besök på Hotell Pigalle i Göteborg får gärna flytta hem till mig. Ok, tapeten får väldigt gärna följa med på köpet.

3.) Det här skåpet hittade jag på blocket men då var det redan sålt 🙁 Skulle så gärna vilja ha ett liknande i badrummet här hemma i radhuset, händiga Madde har tutat i mig att det är nog inte så svårt att bygga ett själv så vi får se om jag lyckas knåpa ihop ett!

4.) Appråpå bygga…dessa supersnygga blomlådor har Cattis byggt. Jag skulle gärna ha två tre stycken själv här hemma på radhusuteplatsen och där i skulle jag plantera höstblomster i alla dess färger, eller så skulle jag härma Cattis rakt av och plantera lavendel med.

Det var min lilla oktober-önskelista, nu är det bara att hoppas att oktober levererar många svala soliga dagar och många inslagna önskningar för oss alla!Bild på bukett, Trendensers instagram/ Bild på vägglampor, Elsa Billgrens Instagram/ Bild på skåp, Blocket (Tror bilden tillhör ett företag i Gävleborgstrakten men då annonsen är borta hittar jag inte på adressen dit...skulle någon känna igen skåpet/stil så säg till så jag kan skriva dit bildkällan.)/ Bild på blomlådor, Cattis.inspirations instagram/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *