Annikas 30 års fest!

Vår vän Annika frågade tidigare i höst om Sofia & jag ville hjälpa henne med planeringen till hennes 30 års fest. Och om vi ville! Så kul uppdrag ju! Och vilken fest det sen blev! Kan inte minnas senast jag var på en så rolig fest och dansade tills jag fick håll i magen 🙂 Tror jag åt för mycket av alla goda snittar och snacks det bjöds på!

Annika ville bjuda ett trettital personer och inte ha en sittande middag. Så konceptet blev mingel med snittar och champagne! Vi utgick från husets stil och använde mycket rekvisita som de redan hade. Men adderade det som ger den där extra känslan av att det är en födelsedagsfest!

bland-damm-dekor-fest-28

Sofia och Annika in action att få klart fotohörnan och jag blåste upp många många många heliumballonger. 

bland-damm-dekor-fest-27


bland-damm-dekor-fest-18
bland-damm-dekor-fest-30


fullsizerender

bland-damm-dekor-fest-20
fullsizerender-1

Efter några timmars fixande kände vi oss till slut klara! Nu fattas bara att gästerna ska komma!

bland-damm-dekor-16
bland-damm-dekor-fest-12

En väldigt glad och lycklig nybliven 30 åring!

bland-damm-dekor-fest-3

bland-damm-dekor-fest-13

bland-damm-dekor-fest-5
bland-damm-dekor-fest-9
bland-damm-dekor-fest-10
bland-damm-dekor-fest-2

bland-damm-dekor-fest-1

Under kvällen avslöjade värdparet att det skett ett frieri dagen innan i huset! Fredrik hade nämligen firat till sin Annika. Fantastiska nyheter! Och Sofia & jag som hade skojat under dagen om att just denna fotohörna såg ut att vara menat för ett brudpar. Vi kunde ju inte ana att så faktiskt var fallet 😉 Eller åtminstone ett blivande brudpar!Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *