Badrummet – Före & Efter

Tidigare i år fick vi ett vattenläckage i vårt badrum vilket medförde rätt snabba beslut om att forcera det på sikt tänkta stambytet till NU istället. I och med detta stambyte behövdes även badrummet på övervåningen göras om då tätsiktet inte gick att rädda då de nya rören skulle behöva dras om. Badrummets ytskit var inte så gammalt för att vara ett badrum vilket gör att en totalrust av badrummet kändes lite olustigt då det egentligen inte var något fel på det rent tekniskt bortsett från de risiga stammarna.

Men när en totalrust var ett faktum, ja då tog jag chansen att ändra lite i planlösningen.

badrum-fore                                                   Planlösning Före

 

badrum-efter-1                                                  Planlösning Efter

Tidigare hade vi toaletten för sig och duschen för sig men med endast en skiljevägg ifrån varandra. Istället valde vi att bygga igen dörren till den gamla toaletten och öppna upp i mellanväggen istället. Duschen fick byta plats till den ytan där den gamla toaletten stått och den nya platsbyggda kommoden hamnade där den gamla duschen hade stått tidigare.
Så här såg det ut innan vi gick lös med bilmaskinen.

29621-2_DSC6630             Bild lånad från Svensk fastighetsförmedling

29621-2_DSC6603             Bild lånad från Svensk fastighetsförmedling

 

Det är ju lyxigt med nytt badrum men vägen dit har varit allt annat än glammig. Här kan vi snacka damm!

IMG_7171
IMG_7183
Och så här blev resultatet!

badrum_bland-damm-dekor_1

badrum_bland-damm-dekor_6
badrum_bland-damm-dekor_5
badrum_bland-damm-dekor
Det är så roligt när ni läsare vill kommentera och ställa frågor här på bloggen! It makes it all worth it! Ni påverkar innehållet på bloggen mer än ni tror! Och nu senast fick jag en fråga om jag kunde dela med mig av mina tips gällande badrum med snedtak. Och visst kan jag de! 🙂 Så jag håller på att samla ihop mina bästa tips inför renovering av små badrum med snedtak. Så håll utkik!Bland Damm & Dekor

5 Svar till “Badrummet – Före & Efter”

    • Madde

      Hej! Tack, vad kul att höra! 🙂 De grå skåpen är köksskåp från Ikea, men vi har byggt in dem för att få den gamla känslan på det och maxa förvaringen!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *