Dagens inspirations- & loppisrunda!

Nu var det ett tag sedan jag & Sofia körde en loppisrunda ihop men idag så fick vi till det! Vi stämde träff på Erikshjälpen. Där hittade vi lite smått och gott och efter det fortsatte vi till Gästrike auktionskammare som har ett litet showroom där man kan klämma och känna lite på grejerna innan de auktioneras ut på nätet. Väldigt trevligt! Sen avslutade vi dagen på Prio1.

Jag tycker ju alltid det är roligt att ge mig ut på jakt efter nästa stora fynd men det är banne mig så mycket roligare när man gör detta tillsammans med Sofia! Vi har så kul ihop och tillsammans så flödar fantasin och inspirationen.

Idag hade vi siktat in oss på att inspireras till vårt kommande projekt som jag lovar att vi snart ska berätta om. Men det är fortfarande några saker som måste vara på plats innan vi kan avslöja det! Men det jag kan säga nu är att det är flertalet rum som skall inredas. Så det kommer att krävas en hel del grejer för att utföra detta uppdrag. Och vem vet kanske dagens skörd kan göra sig bra till just detta projekt!

bland-damm-dekor_-loppis2
bland-damm-dekor_loppis3
Fina detaljer!

bland-damm-dekor_loppis5
bland-damm-dekor_-loppis-1

En träask, lampetter, bordsur, mässingsljusstake och en resväska var det som fick följa med hem.Erikshjälpen & Prio 1

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *