Hemligheten

Ni som följer oss på Instagram och här på bloggen har ju kanske sett att jag och Sofia har varit lite hemlighetsfulla de sista veckorna gällande vad vi har pysslat med. 🙂

Men nu äntligen så kan vi berätta vad det är vi har haft för oss!

Vi ska nämligen få inreda ett helt hus! Jag ska ta det här från början så ni hänger med.

Jag och min man har köpt ett Bed & breakfast!

Huset är byggt 1929 och ligger på Holmsundsallén 29 i Gävle. Huset uppfördes av Korsnäs pappersbruk och har genom åren fungerat som Lanthandel och sedermera kontor. Men sedan 2011 bedrivs det som ett Bed & Breakfast.

Villa är i ganska dåligt skick utvändigt så det kommer vi att behöva göra om. Invändigt så har den gamla sekelskiftescharmen suddats bort någon gång på 70 talet då Korsnäs byggde om villan till kontorsbyggnad och denna charm skulle vi vilja återinföra.

Vi har tänkt att fortsätta bedriva Bed & Breakfast men med en högre rumsstandard än vad det är idag. Vi har också en vision om att göra om övervåningen till konferens/festvåning där vi ska kunna erbjuda våra gäster att abonnera hela villan för exempelvis bröllop.

Så Bland Damm & Dekor har precis fått sitt största uppdrag hitintills! Att förvandla denna villa in- och utvändigt till något alldeles extra!

bland-damm-dekor_bb

Hoppas ni vill följa med oss på den här resan! För nu kör vi! 🙂Bland Damm & Dekor

7 Svar till “Hemligheten”

 1. Martina

  Vad häftigt! Så kul! Grattis till er båda och lycka till! Det ska bli kul att följa projektet. Kram!

  Svara
  • Sofia

   Tack Martina!! Och när det är färdigt finns det måååånga rum att välja på om ni känner för en natt i Gävle eller två ??

   Svara
  • Sofia

   Ja det är nästan som vi får nypa oss i amen flera gånger per dag…. ☺️ Men det ska bli väldigt roligt!! Och vem vet, kanske ett perfekt ställe att ha bloggträff på? ?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *