Maddes önskelista November

November here we go!

Denna höst söker jag massor av ny inspiration för ett kommande projekt som jag och Sofia kommer att få sätta tänderna i snart! Vad det är för projekt kan jag inte riktigt avslöja än men ni kommer att få följa med på resan det lovar jag! 🙂 Så förutom all underbar inspiration man redan finner på bloggar, instagram och Pinterest så skulle jag gärna bläddra och inspireras av dessa tre Coffe table books!

Förra året gick jag bet på att finna ett par handskar som både var snygga och varma, men i år tror jag banne mig att jag har lyckats! Ett par quiltade fingerhandskar i svart getnappa med fleecefoder. Hittade mina på Jeansbolaget i Gävle, men såg att dom nu fanns på rea på Shestore. Länk finns nedan.

Belysning är ju A & O när det gäller inredning. Här har jag hittat några riktiga budgetfynd, en variant av vägghängd lampa som är riktigt snygg! Kommer att testa den på kontoret alternativt i hallen på övervåningen. Vi får se var den gör sig bäst.

La Madeleine heter Diptyques nya doftljus, kan ju inte låta bli att bli nyfiken på den! Bara namnet gör ju att jag blir helt såld! 😉

skarmklipp-2016-10-30-13-58-31

 

1.) Vägghängd lampa från Clas Ohlsson 399 kr.

2.) Coffe table book, The design hotels book  546 kr.

3.) Coffe table book, The Wes Anderson Collection: The Grand Budapest Hotel 228 kr.

4.) Coffe table book, The KINFOLK Home  264 kr.

5.) Skinnhandskar Jofama 495 kr.

6.) Bordslampa Hemtex 1249 kr.

7.) Ljusskylt Lagerhaus 699 kr

8.) Doftljus La Madeleine från Diptyques 629 kr går att köpa på NK StockholmGoogle.se

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Inspirerande reklam | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *