Nya stolar till B&B

Första december imorgon, galet vad fort det har gått!  Imorgon är dagen då vi får nycklarna till vår alldeles egna Bed & Breakfast! Ser så mycket fram emot det här! Planen är ju att huset kommer att få genomgå en total makeover både på in- och utsidan. Många beslut som skall fattas och många arbetstimmar som kommer att läggas ned. Men det här är ju också det roligaste jag vet. En dröm som går i uppfyllelse! Så 2017 kommer med all säkerhet att bli ett slitigt men ack så spännande år!

Som sagt så är det ju en hel del som ska hända i villan. Att renovera och inreda detta 520 m2 stora hus kommer att kräva en hel del inköp. Så jag har ju redan börjat spana efter grejer hit på nätaktioner, blocket, loppisar osv. Och när jag trillande över dessa vackra stolar så kände jag direkt att detta kan absolut vara nått för B&B. Jag frågade Sofia, ska vi slå till? Ja det gör vi! Så sagt och gjort bokade vi upp de gamla caféstolarna och i dagarna levererades 22 nya stolar hem till oss 🙂

 

bland-damm-dekor_stol-2
skarmklipp-2016-11-30-09-56-14Stolar från Packhus.se

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *