Sofias önskelista November


Då var det även min tur att veckla ut önskelistan för November. Jag vill bara mysa, tända små lampor och hålla mig varm mest hela tiden.

Precis som Madde skrev i det tidigare inlägget är vi mitt i planeringsfasen inför ett superspännande projekt så den mesta av inspirationen och tiden lägger vi där just nu, ni kommer snart få se vad!

Såklart finns det ändå några punkter på min egen önskelista!

bland-damm-dekor-onskelista
1.) Högt på önskelistan står tapetsering av mina två Emmafåtöljer som just nu står på vinden i torpet och dammar. Skulle med enkelhet kunna tänka ut sjuttioelva olika platser där en liten gullig Emmafåtölj skulle passa perfekt både hemma i radhuset och i hemma i torpet. Det är kanske dags att anlita duktiga Tove tapetserare som arbetar här i Gävle.

2.) En guldig köksklocka från House doctor, till radhusköket, ja tack!

3.) Önskar mig den gröna superfina kappan från Lindex som tyvärr är slutsåld på nätet, vilket såklart gör att man vill ha den ännu mer!

4.) Ett litet miniväxthus till barnrummet i form av ett ägg hade varit så mysigt så. Tänk en liten dinosaurie där i!

5.) Åh, jag saknar fortfarande den tionde lamphatten till min framtida ljusslinga…letar och letar vareviga gång på loppisrundorna!

6.) Fotogenlampan Koholmen i klarglas från Nacka byggnadsvård, Ren och enkel och alldeles ljuvlig att tända en höstkväll i Torpet.Pinterest/ Lindex.se/ nackabyggnadsvard.se/ blanddamm och dekor/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *