Att måla plastmatta i badrummet

Länge har vi suckat över den skabbiga plastmattan i badrummet på övervåningen hemma i radhuset. Om ni minns så skrev jag mer om tankarna kring den ospännande toaletten tidigare i höstas här och förra helgen blev det äntligen dags att göra något åt saken!

Med påhejning från Madde med stöttning av färgval och även hemleverans av färgburkar (Tack M&E!!!!❤️) så satte jag fart med målningen. Under tiden jag målade undrade jag den gröna färgen är det sämsta eller bästa beslut jag tagit när det gäller färgval…men efter tredje varvet med väggfärg började jag känna att det iallafall inte var det sämsta. Med lite inredning kommer det bli bra tror jag!

Här kommer lite förebilder tagna med mobilkameran, ber om ursäkt i förväg för dålig kvalité!

Väggen före:

Vägg före

 

Väggen efter:

Vägg efter målning

När väggfärgen torkade blev det dags att måla golvet. Hade ingen aning om hur färgen skulle bete sig mot plastmattan för det finns ju tyvärr ingen specialfärg för just målning av matta men färgaffären rekommenderade en färg som man målar betonggolv med. Så efter en ordentlig rengöring med såpa och målartvätt penslande och rollade jag två varv med golvfärg, det gick supersmidigt och täckte väldigt bra!

Måla plastmatta

Måla badrum

 

 

Nu är det bara att vänta på att färgen ska torka så jag kan börja det roliga, att inreda!!Bland damm & dekor

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Green room | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *