Maddes önskelista December 2016

Denna månad tillåter jag mig själv att önska stort!

Så snälla tomten låt 2017 få bli året då vi äntligen får ett nytt kök. När vi köpte huset för snart fem år sedan så sa vi att köket var det första vi skulle göra om. Så blev inte fallet. Och förra årets köksplaner fick snällt kliva åt sidan då stambyte och nytt badrum stod för dörren och knackade på. Men i år håller jag tummarna att inget vattenläckage någonstans kan stoppa oss!

En snygg pyjamas åker självklart upp på önskelistan. Hur mysigt är det inte att få toffla runt i mellandagarna i farmors stickade strumpor och en riktigt skön pyjamas? Så vill i alla fall jag spendera mina lediga dagar!

Drömmer också om ett Lacksigill med egen logga till B&B.

Parfym är bland det svåraste jag vet att hitta någon som är god. Men jag har läst så mycket gott om Molecules parfym så denna är jag supertaggad på att prova. Många som bär Molecule upplever att doften har en markant effekt på andra människor; de får ofta kommentarer och komplimanger. Va? är inte det precis vad man vill? Att få höra att man luktar gott!? Yes please!

Sedan såhär mot slutet av året packar ju mitt dåliga samvete på för allt jag då inte har hunnit med att göra under året. För min del är det att göra fotoböcker av alla bilder jag/vi har liggandes på hårddisken. Så en fin fotobok med bilder från året som har gått och lite extra tid på dygnet önskar jag mig. Så ska jag nog lyckas knåpa ihop nått.

Mitt gamla mobilskal har gjort sitt och det kändes som det var dags för en uppdatering. Föll pladask för dessa snygga skal från Richmond & Finch. Kunde inte riktigt vänta på tomten så jag slog till på det mörkblåa skalet. Men det finns så mycket snygga färger så jag blir helt tokig, till våren önskar jag mig ett skal med de lite mer pastelliga färgerna. Tror det är det nya, istället för klockgarderob så skaffar man sig en liten skalgarderob 😉

skarmklipp-2016-11-29-23-22-25

1.) Pyjamas, Cubus på rea 199 kr.

2.) Lacksigill, Stämpelfabriken  ca 995 kr.

3.) Inspirationsbild kök, Pinterest

4.) Parfym Molecule 03, 1045 kr.

5.) Bild Fotobok, Pinterest

6.) Mobilskal, RICHMOND & FINCH 399 kr.

 

 Google.se, Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *