En kopp te och ett gäng nya planer

dukning

I söndags hade mitt och Maddes tjejgäng bestämt att ses på en söndagsfika hemma hos Madde i sekelskiftesvillan. Vi hade ett knippe datum att boka in i kalendrarna för lite roliga saker som vi tänkte hitta på i början av nästa år bl.a. en 30-årspresent som ska levereras i form av bastubad, en skidresa som några av familjerna ska åka på, träningstider till våren, ja lite sånt där vi vill göra men måste boka in redan nu för att det ska bli av! Det är så roligt med det här gänget för även om vi bara känt varandra i lite drygt ett år så har vi redan hunnit med massor och vi har inga planer på att sluta hänga tillsammans, tvärt om! dukning

Spode

Vår kompis Kajsa hade med sig en supergod saffranssockerkaka och Madde bjöd på smörgåsar med marmelad gjord på bär från buskarna vid Bed & breakfast. Till detta kalas drack vi mängder med te såklart. Det var så mysigt så och det var verkligen julstämning i Sekelskiftesvillan. Vet inte om vi gick alldeles upp i mysstämningen men innan kvällen var över hade vi även startat en bokklubb! Som Kajsa sa i början av vår bekantskap: -Det här är början på något stort! Vi skrattade då men nu är jag är beredd att hålla med. Vi får se vad vårt nästa steg i den här nya vänskapen leder….Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *