Gott nytt år

Vilket år vi upplevt 2016. Så många projekt och så mycket inspiration vi fått uppleva tillsammans med våra fyra hus. Så olika varandra som man kan bli, Hälsingetorpet, Stenhuset i sekelskiftesstil, 70-talsradhuset och tillskott nu under årets sista månader och också det största huset och projektet, Villa Holmsundsallén. Gemensamt i all olikhet är att de alla pockar på vår uppmärksamhet och ger oss utlopp för vår fantasi och inredningslust. Det har självklart varit dagar under Torprenoveringen då jag knappt orkade andas av trötthet och så många gånger vi redan kliat oss i huvudet när vi funderat kring den kommande stilen och känslan i B&B. För att inte tala om alla loppisfynd som fyndets och flyttats runt i våra hem.

Ska bli så spännande att se hur nästa år kommer bli och hända tillsammans med våra hus, med Bland damm & dekor, renoveringsresan i Villa Holmsundsallén och kanske i något helt nytt projekt. Vi får se! Tack för att ni läser och gott nytt år allihopa!!!

 

 bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *