Green room

Nyfikna på att se hur badrummet blev efter att jag målade om väggar och plastmatta?

Det tog sin lilla tid att hitta alla detaljer jag funderat ut via min moodboard, men med undantag för ytterligare förvaringslådor till steghyllan samt en bra krok att hänga upp en duschhandduk på så känner jag mig färdig och faktiskt nöjd med resultatet, så skönt att kunna nyttja badrummet igen efter all väntan på färg som ska torka!

Planen var att med så enkla medel som möjligt fräscha upp rummet och gör det mer inbjudande (och så ville jag passa på att göra en stor förvandling färgmässigt när jag ändå var igång, fast det var väldigt läskigt när första lagret färg rollats på, det såg inte riktigt ut som slutresultatet om jag säger så…).

Det obefintliga ljuset gjorde det supersvårt att fota men jag har ju faktiskt lovat efterbilder så här kommer de!

måla plastmatta

badrumshylla

 

 Steghylla, matta, Ellos/ Spegel, Lakewood living /Doftpinnar och tvål, Cotton steel butik i Gävle/ Monsteratavla, Desenio/ Duschdraperi och handduk, H&M home/ Ställning under handfat, hemmabygge av min man/

Bland damm & dekor

2 Svar till “Green room”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *