Paketinslagning!

Mellan alla små hemmarenoveringar och den stora B&B renoveringen ska vi ju hinna fira lite jul också! Vi har fått en vitt lager med snö här i Gävle lagom till Tredjeadvent så då glimmar lite extra julstämning in i kroppen.

Något som nästan är oundvikligt men ack så roligt när det kommer till jul är ju julklappsinslagningen! Ibland har man ju lite extra tid till övers och det kliar i pysselfingrarna (och ibland har man ingen tid och då fungerar en presentkartong från affären minst lika bra) då kan det ju vara roligt med lite inspiration till klappinslagningen!

Har sökt igenom Pinterest för att hitta det allra bästa till er och kanske främst inspiration till mina egna paket!

 

Ska du ge bort en resa till någon kär kanske du kan slå in klappen såhär! Leta reda på en gammal kartbok/atlas på loppis, i bokhyllan eller kanske en karta från bensinmacken och snajda ihop allt med ett tunt snöre eller läderband.

Ett piffigt paket till popsnöret! Kanske är det här du ska gömma Håkanbiljetten du köpt till syrran? (sorry Sandra, jag har inte köpt någon biljett till dig)

Kanske en kommande fjällvandring tillsammans med din Mamma?

Kottar och barr på isigt vitt papper, ett riktigt vinterpaket!

Vintriga vykort går säkert att fynda på loppisen på samma avdelning som kartböckerna.

Vintagespetsar är ju också väldigt fina att paketera klapparna med och sedan kan man spara dem vidare för andra syften! En present på presenten kan man ju kalla det!

En till present på presenten kan ju även vara en bild på en gemensam favoritplats du delar med den som ska få paketet. Eller kanske en bild på er två? Eller varför inte en bild som ledtråd på vad som kan dölja sig bakom pappret…personligt som bara den ju.

Sist men inte minst en lite lyxigare inslagning med tjockare papper och vackra band!

 

Leta igenom garderoberna, skogen, trädgården och seconhandbutikerna med öppna sinnen och låt kreativiteten flöda. Själv ska jag gå igenom alla tapetsnuttar jag har här hemma och se om jag kan få någon inspiration där. Lycka till!

 

 

 Samtliga bilder hittade jag på Pinterest.se följ oss där så finner du ännu mer inspiration samt källan till alla bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *