Presenten under linoleummattan

trägolv

Det händer grejer under mellandagarna i Villa Holmsundsallén må ni tro, det visade sig att julaftons paketöppning var långt ifrån över och bättre julklapp än detta tror jag det skulle vara svårt att leverera till de nyblivna B&B ägarna.

När det blev dags att börja rusta upp det första rummet på övervåningen, mitt och Maddes nya kontor, blev det äntligen dags att lyfta på den gamla linoleummattan och spånskivan för att få äntligen få veta, skulle där finnas trägolv?

Det gjorde det! Vilket lycka när de 80-åriga vackra plankorna visade upp sig!

trägolv

träggolv

Tyvärr visade det sig att just detta golv var lappat och lagat och lösningen på detta kommer vi visa er framöver men i och med detta vågade Madde och E ge sig på de resterande golven på övervåningen och i de små kikhålen visade det sig var ännu finare golv som ligger och väntar på att få trampas och dansas på av kommande gäster till villan! Så roligt!

trägolv

 

 

Jag blev såklart tvungen att promenera dit på direkten och inspektera själv över skatten dom ramlat över, Madde smygfotade mig i trapphuset. Dom är så himla snabba Madde och hennes E, nästa gång jag kommer dit kommer det säkerligen ett gäng väggar var flyttade och inte ett spår av en gammal linoleummatta kommer synas till. Ska vi slå vad? 🙂

trägolv

Tänk att man under 70-talet valde att gömma såhär vackra golv, galet!bland damm & dekor

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Avtäckning | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *