Sånger från andra våningen

För bara några dagar sedan blev övervåningen på Villa Holmsundsallén tom och utflyttad av de tidigare ägarna. Madde hade ju såklart varit där tidigare och inspekterat men eftersom de tidigare ägarna använde övervåningen som bostad så har det inte känts aktuellt för mig att smyga runt där och smida framtidsplaner i deras dåvarande hem, men nu var det alltså alldeles tomt och äntligen fick jag stilla nyfikenheten och nästan sprang uppför trappan för att få en titt! Galet nyfiken kan man ju säga att jag var.

Och hörni, däruppe kommer det bli mer än bra!! Innan vi gick ned och satte oss med kaffekopparna och ritningarna igen hade vi vridit och vänt på de olika möjligheterna för varje rum en så där tre fyra gånger. I tanken hade ett gäng väggar flyttats, ett dansgolv, en sal för fest, ett konferensrum och badrum var utplacerade i fantasin och allt känns så rätt i magen! Det ska bli så kul!!

planeringsmöte

Vi blev tvungna att gå ned och få ordning på tankarna och kolla in möjligheterna tillsammans med planlösningen på pappret. Och så behövde kaffe och te. Massor med kaffe och te.

ritning

Vi kommer säkerligen ändra oss några gånger till men det första rummet vi kommer få till för användning kommer bli vårt första gemensamma kontor. Bland damm & dekor kommer behöva mycket plats för det här projektet! En stor vägg för moodboard att klistra inspirationsbilder på och ett stort skrivbord att rulla ut ritningar, inredningsmagasin och färgprover på är högsta prioritet just nu, och så behövs en bra plats för oss att blogga på så att ni också får vara med i vår resa. Vårt kontor kommer placeras ut i ett av hörnrummen med ett stort fönster som glimtar mot ängarna, rummet till höger om rummet där jag pekar. Kontoret kommer vi försöka få på plats innan det här året är slut för allt behöver sättas igång nu, det är en stor renovering som ska ske och vi vill ju att det här ska bli så bra som det bara går. Och det kommer det bli, för nu när jag fått se helheten är det ännu lättare att förstå varför Madde och E föll för det här stället. Här ska potentialen nyttjas till max!

Villa Holmsundsallén

Madde har gjort en första skiss på hur det skulle kunna se ut efter fasadrenovering och ny entré. Tänk er också en vacker grusgång fram till entrén istället för plattorna som ligger där idag.

Men först mera kaffe och te. Hehe.Bland damm & dekor

Ett Svar till “Sånger från andra våningen”

  1. Pernilla

    Vilket roligt och spännande projekt! Och vad kul det måste vara att ni har varandra att bolla med, ska bli riktigt roligt att följa =)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *