Vi byter namn!

Inte på Bland Damm & Dekor, det är vi så nöjda med 🙂
Utan på vår nya Bed & Breakfast. Idag heter det Gävlebuktens Bed & Breakfast. Men då vi har stora planer på att göra om huset på både in- och utsida och utöka verksamheten, kände vi att vi behöver ett nytt namn.

Villa Holmsundsallén blir vårt nya namn!

Så just nu jobbar vi på ny logga och hemsida. Och bäste Andreas har redan tagit fram några superfina alternativ. Så jag känner mig helt lugn att det kommer bli toppen det här! Skönt att jobba med proffs!

Ni kommer givetvis att kunna följa Bland Damm & Dekors jobb med att förvandla denna villa till nya höjder här på bloggen men också på Bland Damm & Dekors instagram. Men vill man verkligen hålla koll på hur det går för oss i Villan så kan man från och med nu även följa Villa Holmsundsallén på instagram. Hoppas vi ses där!

 Bland Damm & Dekor

3 Svar till “Vi byter namn!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *