Badrumsmålning -före och efter

badrumshylla

Det är verkligen badrumstider nu i våra liv. I mitt fall byggdes ju Torpbadrummet upp från noll till färdigt under förra året och så minirenoverandes radhusbadrummet med färg och inredning strax innan jul. I Sekelskiftesvillan är badrumsrenoveringen så gott som klar och i Villa Holmsundsallén skissar vi på förändringar och uppfräschning av badrummen på bottenplan as we speak. Detta innebär frossande av vackra Pinterest bilder och många besök i färgaffären bland färgkartorna. Älskart!

Men tillbaka till uppfräschningen av radhusbadrummet. Det blev rätt stor förändring ändå med lite färg hörni!

Vi spanar in före och efterbilderna bara för att jag tycker sådant är så roligt innan vi går vidare mot de nya projekten.

Före och efter

måla badrumsväggar

Mest förvandling blev det vid handfatet. Badrumsskåpet fick ge plats åt en spegel och underredet till handfatet hjälpte min man mig att bygga utifrån min inspirationsbild från min moodboard. Sedan betsades den i färgen mellanbrun och lackades för att hålla ett tag. Hade det inte varit för att det var en budgetrenovering så hade blandaren bytts på studs med. Det var faktiskt Madde som kom på den förträffliga idén att vi skulle sätta in en sådan ställning under handfatet, vi har pratat om liknande varianter till Villa Holmsundsalléns bed & breakfastrum, dels är den fin men praktisk också för att hänga handduken på och dölja de fula avloppsrören med. Så det var roligt att se hur den fungerade i verkligheten. Tänk vad bra det är när man tänker tillsammans!

Före och efter

måla badrumsgolv

 

Så till alla er som funderar på om ni ska våga måla golvet, kör! Det var väldigt enkelt att måla, viktigt är att rengöra ordentligt så färgen fastnar, jag använde målartvätt efter en redig såpskurning. Bäst av allt är att mattan gick från att kännas skabbig till blänkande ny!bland damm & dekor

4 Svar till “Badrumsmålning -före och efter”

 1. Ida Skoglund

  Älskar före å efter bilder bredvid varandra! Blir så tydligt 😊 å otroligt vad man trollar med lite färg 👍👍👍

  Svara
  • Sofia

   Håller med Ida 😃 Färg är bästa lösningen för Quick fix! Vad bra då att vi är Minst två som inte lessnar på före och efter bilder 😜

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *