Bland damm & dekor på Instagram 2016

Gott nytt år!!!

Hoppas ni fick precis den nyårsafton ni önskade igår! För oss blev det lite huller och buller, sjukdomar ställde till saker och ting och vi fick raskt planera om. Allt löste sig till det bästa och jag och familjen och några vänner firade till slut in tolvslaget med en sexrättersmiddag alá Italien och en skrattfylld spelkväll.

Nyår handlar ju mycket om att blicka framåt men också en tid för reflektion om det gågna året, tänkte göra detta utifrån Instagram, Såhär i efterhand är det ju väldigt roligt och intressant att se vilka bilder våra instagramvänner gillar bäst. Så här är våra 9 mest gillade bilder på instagram!

Alla bilder är inte tagna av oss, men de är i högsta grad kopplade till oss såklart! (Se bildkällor längre ned i inlägget.)

Loppisfynd, Golvfynd, Målbild för sovrum i Torpet, Villa Holmsundsallén, Julfirade i Sekelskiftesvillan, DIY tips på julgranskulor, Det stora stolsfyndet, Makeover i radhusbadrummet och avslutningsvis en grattis till B&B bukett från de fd ägarna.

Kort och gott en salig bildkompott som symboliserar lite kring vad som skett 2016 i vår instavärld i det senaste!

Vi avslutar med den absolut mest gillade bilden 2016, det stora loppisfyndet, mässingsljusstakarna från Rödakorset i Bomhus, Gävle.

Nu blickar vi framåt! Följ oss gärna på instagram där vi heter @blanddammochdekor ! God fortsättning kära vänner på det nya året!!

 

 /Bild på säng, pinterest.com/ Bild på julgran, @nordic_remake på instagram/ Bild på Villa Holmsundsallén från mäklaren/ Bild på stolar, packhus.se/ Resterande bilder är fotade av oss, Bland damm & dekor/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *