Färgkombinationen som etsat sig fast

Stol

Jag har märkt att det finns en typ av sak, eller snarare möbel som jag har väldigt svårt att inte roffa åt mig om de faller inom mitt synfält på loppisrundan och det är den här typen av stolar i teak/trä med svart vinylklädsel. Har ett gäng i min ägo och det börjar bli fullt…

Här är två rara exempel

Stol

retrostol

 

Det är nog en favoritfärgkombination jag faller för överlag, kom ju på att jag även knåpat ihop två DIY-möbler i samma anda den senaste tiden… (här och här) och jag som trodde jag var klar med retro och har sålt av både teakbokhyllor och stringhyllor från bohaget under året, men färdig med retromöler, det blir jag nog aldrig…

måla teakskåp

teakBland damm & dekor

2 Svar till “Färgkombinationen som etsat sig fast”

    • Sofia

      Helt klart! ? Det är roligt att få leta och spana lite ibland mer, då uppskattas fynden ännu mer!!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *