Kan inte hålla mig från att visa…

…spegeln och våra nya lampor i badrummet! Det är ju inte riktigt klart än, det saknas glödlampor i glaskuporna men det är en sådan skön känsla att vi äntligen har spegeln på plats! Okey det saknas också krokar för duschdraperiet, samt nya krokhängare för handdukarna för att vi ska kalla oss helt klara, men sen banne mig får vi nog anse att badrummet är helt klart.

Det var ju redan i höstas som jag lät glasfirman komma hit och ta måtten för spegeln, men jag ångrade mig i sista sekunden gällande lampvalet. Så jag vågade aldrig beställa spegeln innan jag visste vilken belysning vi skulle ha. Jag har haft sådan beslutsångest kring valet av belysning samt spegel då det är snedtak. Spotlightsen i taket har inte gett tillräckligt bra belysning. Jag ville inte ha en typisk badrumsbelysning utan något annat, men vad? Men till slut fann jag dessa underbara lampor från Watt & Veke och saken var klar. Så fick det bli, och nu är jag mer än nöjd.

Jag har ju utlovat tidigare att jag skall ge mina bästa tips på badrumslösningar med snedtak. Så nu när vi äntligen löst de sista klurigheterna i badrummet så lovar jag att dela med mig av vår erfarenhet av detta. Både tips och tabbar vi gjort på vår resa.

 

Ha en fortsatt skön söndagkväll!Taklampa & Bordslampa Watt & Veke
Måttbeställd Spegel Bomhus Glas

Bland Damm & Dekor

2 Svar till “Kan inte hålla mig från att visa…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *