Besök i Villa Strömsfors del 1.

Aldrig har jag blivit så tagen och hög på samma gång av fantastiska intryck som verkligen imponerade stort på både mig och Sofia. Hatten av för er som varit med och förverkligat denna dröm! För det är precis vad det är en dröm!När vi checkade in fredags eftermiddag så välkomnade villans fantastiska föreståndare Carin oss in i villan och hon lät oss inte vänta med att få se rummet som hon hade valt  ut åt oss.


Det första vi möts av när vi kliver in i rummet är dessa enorma dubbeldörrar som leder in till badrummet! Bara där höll jag på att smälla av!Badrummet är ju på pricken min smak. I mitt eget badrum har jag ju också valt carrara marmor, det klassiska vita fasade kaklet samt mässingsdetaljerna. Men nu känner jag att jag absolut skulle vilja ha dubbeldörrar till mitt eget badrum, va, hur härligt är inte det?


Vidare in i detta fantastiska rum så går all inredning i vilsamma toner. Här är det verkligen inrett för att sova och må gott. Inredningen är exklusiv precis som resten av villan och så smakfullt och extremt genomtänkt. Det är inte alltid exklusiva material och ting blir vackert bara för att det är just exklusivt men här har man gjort det så otroligt stilsäkert och medvetet. Den gamla bevarade arkitekturen blandas och mixas på ett fantastiskt sätt in med det nya trendiga med ändå klassiska.Det gamla brukspatronparet David och Davida som uppförde villan 1908 sägs ha tyckt om allt med fest och flärd. De älskade att omge sig med gäster och jag tror verkligen de är väldigt stolta och glada över vad villan har blivit idag. Tänk att tornet jag skymtar i fönstret från vårt rum är där David och Davida ligger begravda. Närmare historien än så kommer man inte.Bland damm & Dekor samt Villa Strömsfors

6 Svar till “Besök i Villa Strömsfors del 1.”

 1. Elin

  Fint inlägg! Och vilken upplevelse det var, har knappt pratat om annat på hela veckan. Vill tillbaka! Extra guldkant att träffa er & få följa er resa. Duktiga ni är! Kram Elin

  Svara
  • Sofia

   Hej Elin!
   Ja vi vill också tillbaka snart, så mycket inspiration! Vi hann ju nästan inte se allt klart heller 🙂
   Och ja vi håller med, verkligen guldkant att träffa er med! Hoppas vi ses igen, vem vet kanske under nästa besök på Villa Strömsfors ☺ Kram från oss

   Svara
 2. Sandra

  Vill åka dit bums!
  Ska bli så spännande att få se hur ert projekt av pensionatet tar form. Heja er!

  Svara
 3. Villa Strömsfors

  Tack för ett underbart inlägg och tusen tack för ert besök! Ni är fantastiska gäster och vi hoppas och längtar till att få välkomna er tillbaka.
  Varma hälsningar och kramar från oss alla i Villan!

  Svara
  • Madde

   Det är vi som ska tacka för den fantastiska vistelsen vi fick hos er! Åh tack, vi längtar redan tillbaka 🙂 Många kramar från Madde & Sofia

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *