En kärleksförklaring?

kökshylla

Hemma hos oss i radhuset har mannen i huset börjat baka allt vårt frukostbröd under de senaste månaderna. Höjden av lyx för en brödälskare som mig! Mackor är min största last och kommer alltid att vara och efter som jag är sån brödfanatiker väljer jag att se detta som en kärleksförklaring. Frågar du honom skulle han säkert säga att det är pga spara in en slant på brödkontot men äsch ja tycker min version är roligare.

kökshylla

bröd

 

snabbjäsande bröd

 

Receptet han följer är detta:

 

Ett väldigt lättbakat och gott bröd. Lägg märke till att det endast ska jäsas en gång därför går det ju extra snabbt att baka!

Lägg några påsar i frysen och tina i ugnen vid när behovet finns så smakar dom ju som nybakat igen och igen och igen 🙂

Lycka till med bakningen!Anna Edlund/ Blanddamm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *