Hotellvarianten – så gick det!

Ni som har läst vår blogg från det att vi startade för snart 1 år sedan minns kanske att jag i våras gjorde en rejäl utrensning i vårt linneförråd och att jag skulle testa hotellvarianten? Om inte kan ni läsa om det här.

 

 

Där och då lovade jag ju att återkomma hur det sedan hade gått med hotellvarianten. Och då kan jag meddela att det blev en…. flipp! Vi byter nu handdukar en gång i veckan och det tvättas betydligt mindre, för att det inte tas nya handdukar hela tiden. Så skönt!

Det jag har kompletterat med är att jag har småhanddukar liggandes bredvid handfatet för att torka sig med när man tvättar händer eller tvättar bort sminket. Just för att undvika att behöva skita ner de stora handdukarna i onödan. På detta vis hålls handdukarna fräscha hela veckan och småhanddukarna tar knappt någon plats i tvätten.

 Google.se och Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *