Love Ikea

När jag och Sofia senast var på Ikea för att spana in lite prylar till vårt kontor så sprang vi på dessa skönheter. Lampan är en nyhet från Ikeas PS 2017 kollektion. Vi föll pladask och kände att dessa lampor kommer att passa utmärkt på vårt nya kontor mot de lite råare kalklitirväggarna.

Vi kunde inte hålla oss, så medan jag rollade vidare väggarna så monterade Sofia lamporna och testade dom mot den spacklade väggen. Vi är så nöjda och längtar längtar tills vi får täcka av golvpappen och börja inreda.

 

Ikeas lampa som Ola Wihlborg designat har fått kritik att efterlikna lite väl mycket Binic från Foscarini samt även att den har många likheter med lampan Taccia från Flos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Själv tycker jag att detta fenomen är något jag börjat vänja mig med och inget jag höjer desto mer på ögonbrynet åt. Oavsett vad det gäller kläder eller inredning så kommer det ofta ”kopior” eller om man hellre vill använda ordet ”varianter” på dessa designers. Rätt eller fel? Jag tycker det är bra att det finns alternativ för allas plånböcker. Vad tycker ni?

 Bland Damm & Dekor & Google

2 Svar till “Love Ikea”

 1. Ida Skoglund

  Men gud va snygga! Dom där skulle vara en skitvra lösning på belysning i vårt kommande allrum då det är lågt i tak å jag inte är nåt fan av inbyggda spotlights 👍👍👍

  Svara
  • Sofia

   Kör BA kör 😃 Dom var väldigt prisvärda med så det är ju värt att testa 😉
   Spännande med allrum, så Nyfiken att se hur allt blir hemma hos dig!!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *