Maddes önskelista Februari 2017

Vi är på jakt efter snygga och framförallt sköna sängkläder! Har faktiskt skickat efter både linne sängkläder och morgonrocken från H&M Homes premium quality. Vill testa dessa om jag tycker de håller måtten innan vi beställer dessa till Villa Holmsundsallén.

Nya kuddar till vardagsrummet, den här från EVB dancing crane skulle bli alldeles underbar i våra soffor.

Efter vår inspirationsresa till Villa Strömsfors så fanns dessa underbara doftpåsar med lavendel i lite här och där i Villan och de doftar helt fantastiskt. Samt ska de ju hålla mal borta vilket inte heller är helt fel. Men främst så luktar det så fantastiskt gott! Vill ha dessa kuddar med mig lite vart än jag går.

Letar efter en serveringsvagn till vår matsal och fann denna fantastiska. Det typiska är att jag inte finner var man kan köpa den längre. Möjligen kan den ha utgått ur sortimentet. Men nått liknande hade jag gärna haft bredvid kakelugnen för att kunna stapla ved på den undre hyllan och ha lite andra fina saker ovanpå. Tror det hade kunna funka fin fint!

Ännu mera sovrumstanker, men faktiskt till mitt eget sovrum som fortfarande saknar gardiner. Gardinstången finns där måttbeställd och klar men jag har inte funnit de rätta gardinerna ännu. Men dessa från Linum kan nog bli riktigt bra dit! Frågan är bara färgen? Fanns väldigt många fina färger att välja på.

1.) Kudde från EMMA VON BRÖMSSEN, Lilla byrån 790 kr

2.) Sängkläder i linne, H&M Home 699 kr.

3.) Lavendelkuddar Himla, Cervera 99 kr

4.) Morgonrock i linne, H&M Home  399 kr.

5.) Serveringsvagn Madam Stoltz

6.) Gardiner,  Linum 1299 krGoogle.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *