Året då nästan allt hände

I vanlig ordning i mitt liv händer alltid allting samtidigt. Nu pratar jag om roliga saker alltså. Roliga men lite krävande!

Det första som hände var att jag bestämde mig för att börja plugga i februari. Livet är alldeles för kort för att inte göra sånt som man verkligen vill och det här med inredning är något som känns bra i magen och ger mig massor med energi och tänk att få jobba med något som kan bidra till en sån känsla. Mitt nuvarande arbete som förskollärare ger också energi såklart då barn är så roliga och finurliga och jag kommer nog alltid att vilja ha en fot kvar i den världen men just nu jag vill rikta mig åt ännu ett håll! Därför har jag nu påbörjat en utbildning på distans med inriktning Homestagning. Jag är precis i början men det är väldigt roliga uppgifter. Det jag lär mig nu och uppgifterna jag skriver går även att applicera i utmaningarna i Villa Holmsundsallén så det är ett stort plus. Men jag kan säga som så att det är mycket som man kan lära sig när det kommer till inredande.

Just nu håller jag på att plugga färgsättning tex. Urkul!

 

Som att det inte räckte med att börja plugga lägger vi även till en till grej till listan… Det är inte riktigt i hamn ännu så jag väntar med att avslöja allt för mycket men kan avslöja att det handlar om en kommande flytt i alla fall 🙂 Så de passar ju bättre än någonsin att jag Pluggar Homestagning hehe.

Nästa stora grej är att trädgården i stugan ska få börja planeras och genomföras i vår, snart går tjälen ur marken och vi kan börja gräva och så gräs och lite annat. Har inga stora ”Mandelmans ambitioner” vanligt gräs och några ängsblommor duger gott åt mig. Men gräs och grusgångar kommer bli toppen!

Där har ni mitt liv just nu fullrulle på alla plan men det är minst sagt en spännande vår vi går mot. När sommaren är här tänker jag mig att många av projekten ska vara ganska så klara och att sommarsemestern ägnas åt endast sommarhäng. Våren får vara lite kaos, men förra sommarens renoveringshärj är jag gärna utan. Men kaos är kul också, i alla fall när man skapat sitt eget kaos och det har ju jag gjort alldeles själv!

Trevlig helg på er 🙂Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *