Avtäckning

Nu börjar vårt nya kontor i Villa Holmsundsallén verkligen ta form! I veckan gjorde jag ett stopp där för att imponeras av flitens lampa som lyste ivrigt där uppe på övervåningen. Det är ju främst Madde och hennes man som jobbar med själva renoveringen i Villan, jag kommer dit då och då och imponeras av deras driv och får dra lite ideér och spåna ihop lösningar tillsammans med Madde. Jag kommer vara mer fysiskt delaktig när det blir dags för själva inredandet av villan och kanske lite målning här och var, Lyxigt värre va? Just den här tisdagen hade jag sån tur att det var dags för avtäckningen av pappen som låg över det nya furugolvet…. spänningen var olidlig!

furugolv

furugolv

Det blev verkligen hur fint som helst! Golvet ska sedan såpskuras och trampas på tills det fått en lika tjusig patina som golvet som låg här innan men som tyvärr inte gick att rädda. Det här golvet är verkligen ett fullvärdigt alternativ! Här kan du läsa mer om de äldre golven.

Gissa om vi längtar att få ställa i ordning all inredning och börja planera resten av renovering och inredning av Villan!!

 Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *