Its a house

I vår kommer vi uppdatera vårt boende från 70-talsradhus till 50-talsvilla. Eller Kedjehus kanske är ett rättare ord!

Det är inte en villa av det allra största slaget men passar oss utmärkt som komplement till Torplivet. Vi har haft ögonen öppna efter en enplansvilla med källare/gillestuga som gärna andas lite historia och har charmiga orginaldetaljer kvar och lyckan vi kände när vi vann budgivningen på denna pärla!!

Huset är från sent 50-tal och ligger i ett område med liknande hus i samma stil. Omgiven av ängar, en liten sjö och med skogen på baksidan kommer vi trivas perfekt och det allra bästa är villan ligger ett stenkast från vårt nya kontor vilket innebär att jag och Madde kan smida ännu större planer för framtiden! Hurra!

Här är några av Mäklarbilderna. Nytt golv på hela övreplan, väggfärg och eventuellt en liten identitetsförändring av köket kommer ske innan eller strax efter inflytt. Ni kommer självklart få se!

Detta är som sagt bilder direkt tagna från svenskfast.se Men ni får en liten aning om vad vi föll för! Äntligen får jag ett badrum (nej två förresten) med rutigt golv, tjohooo!hemnet.se/ svenskfast.se

4 Svar till “Its a house”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *