Tove Tapetserare

Nätverkande är så roligt och viktigt på många sätt, att lyfta fram varandra och kunna ta del av varandras kunskaper och kompetenser är ju en guldgruva. Man måste faktiskt inte kunna allting själv men ibland gäller det att veta var man kan finna viss kunskap! Här i Gävle finns det ju massor med spännande kompetenser det gäller ju bara att hitta rätt kontakt för rätt ändamål!

Därför bjöd vi in vår nya bekant Tove Tapetserare till Villa Holmsundsallén för ett spännande möte för någon vecka sedan. Vi fick äran berätta om husets historia och berätta lite mer ingående om våra inredningsplaner i Villan och direkt hade Tove en uppsjö med idéer och förslag till allt från materialval på tyger till utformning på de tänkta möblerna och förstod precis vad vi önskade oss och det blev ett mycket trevligt möte där jag, Madde och Tove kände att här fanns stor potential för massor med kommande samarbeten i framtiden!!

Behöver ni  också Toves tapetserar tjänster eller kanske vill adoptera en gammal möbel av henne (hur bra återbrukstänk är inte de?!)  isåfall hittar ni henne på tovetapetserare.se eller på Instagram @tovetapetserare

 Sara Maple/Toves hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *