Utflykt till Dalarna

I fredags packade vi in oss i bilen, tre vuxna (jag, Madde och Maddes gulliga svärmor) och två små kids och åkte mot grannlandskapet Dalarna! En knapp bit utanför Borlänge hade vi nämligen fått tips via instagram att där skulle det finns en grosist med mängder av antika möbler från hela världen och containervis med intressanta föremål att bl.a. använda till inredningen av Villa Holmsundsallén.

Och vi vet ju alla att det som syns på instagram knappast stämmer in på verkligheten… men den här gången visade det sig att det faktiskt stämde väldigt väl, tur för oss.

Med gapande munnar kryssade vi oss mellan gamla skåp i lador och containrar fyllda med skärbrädor, krukor, zinkbaljor, glasflaskor, stolar, pallar you name it!

@c.i.a_cederbergs_interiors heter han på instagram om ni är nyfikna. Enda kruxet är att man måste ha ett företag om man vill handla om jag förstår saken rätt men man kan ju alltid slå en pling och kolla.

Själv haffade jag två av skärbrädorna, ni ser säkert nöjdheten spegla sig i hela ansiktet hehe

Vi fick inte plats med så mycket mer denna gång men kommer garanterat tillbaka när det finns lite mer lastutrymme!@c.i.a_cederbergs_interiors

Bland damm & dekor

3 Svar till “Utflykt till Dalarna”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Inköpsresa och en återträff | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *