Att måla egna tavlor

Efter att hittat massor med vackra tavlor och konstverk i vårt flöde på Instagram, i inredningstidningar och på bloggar så kände vi båda att det vore väldigt roligt att skapa egna alster. Platserna där vi ville ha våra tavlor fick bestämma motiv, färgsättning och storlek. Och ja vi fick som sagt inspiration av andra konstnärer och inredare/kreatörer men tvistade till det med egna varianter, det går ju aldrig att återskapa Mona Lisa liksom…

Sedan åkte vi till brädgården och fick mdf-skivor uppsågade efter våra önskemål och sedan svischade vi till färgaffären och köpte på oss akrylfärger i rätta nyanser.

Mdf-skivorna grundmålades och några dagar senare stämde vi träff i matsalen på Villa Holmsundsallén och sen körde vi på! Det blev verkligen en kväll med mycket kladd och kul!! (Den uppmärksamma får en liten insyn på salongen och matsalen efter renoveringen, en väldigt inspirerande plats att få tillbringa en kväll med målning på).

    

Var tavlorna hamnade i färdigt format återkommer vi till, men kan säga att en av dem hängs upp med en liten tvist ☺️

 Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *