Senaste nytt från Villa Holmsundsallén

I Villa Holmsundsallén har det hänt underverk må ni tro, både på insidan och utsidan men framförallt på övervåningen. Övervåningen har plötsligt förvandlats från trista kontorslokaler med väv på väggar och gula plastmattor på golven till ja, ett slott! Kan lova att det kommer mer detaljerade uppdateringar om vackra villan men fokus hos Madde ligger just nu av förståeliga skäl på andra håll (läs renoveringsenferno)  men följ gärna processen på instagram vetja om du vill ha lite mer info om var byggprojektet befinner sig just nu. Det går nämligen i ett rasande tempo och resultatet är så man tappar andan.

 

Samma vy men i olika tappningar:

På bilden ser ni blivande konferensen, salongen och matsalen längst bort. Några av sakerna som hänt är att golven är lutade och oljade och väggarna är målade. Boaseringarna uppsatta och nya dubbeldörrar leder oss in genom rummen. Magi!

 

Resan genom bygget och inredningen av rummen hittar ni här på @villaholmsundsallen och @blanddammochdekorBland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *