Från mitt blåa sovrum

Har länge tänk visa bilder från renoveringen av 50-talsvillan, men brist på tid, ljus och duglig kamera att fota med så har allt blivit pannkaka den här vintern. Men nu så strålade solen in under några minuter och jag var snabbt där med kameran, det får duga för nu fotat mer i sommar kan jag tro. Har ju som sagt målat alla väggar i huset i någon form av blå och här i sovrummet är det mörkare än mörkast, precis som jag vill ha det när jag ska sova gott. Tänkte att vita textilier blir en fin kontrast mot de mörka väggarna.

Jag letade länge efter sänglampor, var länge utan men så strax innan jul hittade jag den här blå på Ellos. Köpte bara en är osäker på om jag ska köra en helt annan på andra sidan eller två lika. Får se!

Brevid sängen står byrån målad i samma kulör (Smoking från Alcrotrend) visade mer av den tidigare inlägg.

Nyfikna på att se hur det såg ut innan renoveringen i mäklarprospektet?

Före: Blommig tapet

Efter: Blått och målat

Känner ni igen tavlan förresten? Den kom till under min och Maddes målarkväll i Villa Holmsundsallén.

 Lampa, Ellos.se/ Överkast och sängkläder, H&M home/ Taklampa, Designtorget.

hemnet.se/ svenskfast.se, bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *