Jag längtar efter…

Utsikt Bergviken

Bloggaren Johanna Bradford skrev precis en längtar lista och jag kände att det är precis vad jag har lust att göra med. För längtar det gör jag mest hela tiden efter olika saker. Tror jag är en person som lever lite i framtiden, drömmer och skapar planer men håller ändå tummen hårt och försöker så gott det går att tänka att ödet bestämmer ju ändå vart vinden ska blåsa för mig. Önskningar har jag gott om, stora och små. Så just nu längtar jag efter…

blommor

Att plocka frodiga buketter ute i naturen, som jag ska blanda med lyxiga snittblommor och kvistar från lövfyllda träd…

Att låta händer och ögon få leta i bland loppishyllorna på olika roadtrips med vänner blandat med fika fina samtal och fynd!

Att ligga på mage på bryggan vid torpet och bara vara ensam en stund

Säsongen då syrenerna blommor och jag kan få dra in doften för hela året i systemet igen

Jag längtar efter att övervåningen i stugan är redo för tapetval, dock väldigt långt borta…

Få fira att min lillkille fyller 3 år i sommar! Och bara få göra det utan någon himla stresssymptom orsakad av renoveringsstress och utmattning från ohållbara situationer och val som förra födelsedagen, oh vad jag var trött då, inte alls som nu, nä det här året ska bara handla om bra och medvetna val, det ska handla om tårta och paket och glädje. Inget annat! Det blir kul!

Vintagespegel

Jag längtar efter badrummet i torpet haha

Jag längtar efter det inplanerade besöker hos Cia Cederbergs i Gustafs och då ska vi även ta med det stora släpet och inga barn. Så kul!

Jag längtar efter varje torsdag i villan då vi får släppa loss kreativiteten och se hur villan växer och blir vackrare efter varje gång vi drömmer och planerar…

Jag längtar efter juliveckan då min lillasyster flyttar in i torpet med oss och vi kör moped och cyklar i hälsingenatten, dricker kaffe vid ljusnan och tar ett nattdopp med dimmorna som sällskap. Lite kusligt och fridfullt på samma gång.

Jag ser verkligen framemot att min utbildning till Homestagnings konsult ska bli klar så att jag kan få kvällarna fria att titta på tv utan dåligt samvete igen… och att köra igång på något sätt med allt, snart så!

Jag längtar efter en semesterresa med lilla familjen till ett varmt ställe där fokus ligger på bad och glass och solkräm

Men också längtar jag efter soliga vinterdagar, några till vill jag ha innan allt gör sig redo för våren.

Fler saker jag längtar efter är…att det ska bli söndag så jag och min man kan poppa popcorn och kolla på bron, att det ska bli måndag så jag får kolla på Husdrömmar. Att boka in mig och kompis Kajsa på löparskola i vår. Att hälsa på familjen i södern. Den planerade islandsresan. Att klämma på min unge och snusa honom i nacken.

Och mycket mer såklart men också, att bara vara där jag är nu. Livet är fint hörn, det måste vi ta hand om.

 Anna Edlund/ Blanddamm & dekor/

2 Svar till “Jag längtar efter…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *