Underbara vårplaner i Villa Holmsundsallén

Har ju inte berättat att det ligger en underbar vår till mötes för Villa Holmsundsallén och mig och Madde! Jag har nämligen blivit anställd en dag i veckan under våren i Villan och tillsammans får vi på så sätt ut massor av tid inför etapp två av planeringen inför renoveringen av nedervåningen i Villan! Vår uppgift i etapp två är att se över funktioner, färgsättning, materialval och inredning av Lobby, korridorer, badrumsutrymmen, frukostmatsal, ytterdörrsbyte och kanske kanske kanske hinner vi även med bed & breakfast rummen! Fast i ärlighetensnamn har vi redan börjat smygplanera rummen redan, är ju så svårt att låta bli… här smyger jag runt och funderar i ett av ”mina”, vi har nämligen delat upp 4 rum var att ansvara för och det ena rummet kommer förhoppningsvis inte vara den andra likt, men ändå ska den lilla röda tråden löpa igenom…

Ni kan inte ana hur himla kul det är att jobba med det här projektet! Går dit med lätta steg varje torsdag, trivs så bra i det där huset och att jobba tillsammans med Madde. Tänk när allt är klart och hela huset kan hyras ut till fest, kalas och andra evenemang! Vi hade lite glöggfest där innan jul och huset är ju verkligen till för att fyllas med liv. Sån stämning!

Är ju också så kul att få fortsätta när resultatet av etapp 1 i Villan är klart, det är sån väldig skillnad på hus på bara ett år. Här är några bilder från när rummen äntligen började ta form och visa upp sig ur sin snygga vinkel. Kan inte låta bli att visa er men kom ihåg att det inte är färdig snickrat eller målat överallt på bilderna!

Övervåningen är nu så fin så man vill inte lämna den när man är där! Här är några bilder från @villaholmsundsallen på instagram:

Den här bilden tog Arbetarbladet på oss i somras och då var vi i rivningsfasen, tänk vad mycket som hänt sedan dess…och hur mycket som kommer hända i vår.

Nu kör vi!Bland damm & dekor, Arbetarbladet.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *