Vegetariskt i Radio

I mitten av December blev det dags för kocken Marie Brodin att leverera ett inslag om ett vegetariskt julbord live i P4 Gävleborg. Hon föreslog den eminenta idén att tillaga den i köket på Villa Holmsundsallén. Tur för oss för vi fick ju provsmaka alla goda rätter som hon lagade!! Blir hungrig bara jag tänker på det. Även om temat var vegetariskt julbord så kan vi nog båda instämma att samtliga rätter passar även bra resten av året med om någon vill provlaga. Min favorit var nog vårrullarna i jordnötssås och den friterade avokadon med saffrans Mayo….gaaah va gott!

Alla bilder är stylade och fotade av oss, Bland damm & dekor uppe i Salongen i Villan.

 

Länk till alla goda recept som Marie lagade hittar du här.

Nyfiken på Maries kokkonster eller om du vill boka henne som kock hemma hos dig så hittar du länken här.Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *