Inköpsresa och en återträff

Förra året bloggade vi ju om när vi besökte det enorma stället i Gustafs strax utanför Borlänge där @c.i.a_cederbergs_interiors som han heter på Instagram håller till.

Där upptäckte vi tonvis med vackra skåp, Olivkrus och andra häftiga möbler och detaljer.

Där och då hade vi ju inte så fasligt mycket plats i bilen och inte heller hade vi kommit så värst långt i planeringen av renoveringen av Villa Holmsundsallén heller.

Men hela tiden har vi haft detta ställe i minne när vi nu är längre fram i processen.

Så i fredags var det dags för ett återbesök och då tog vi med det stora släpet med!

Vissa saker hade vi haft kvar i minnet och hållit tummen att det skulle finnas kvar… och JO några av sakerna fanns faktiskt kvar där och väntade på oss! Tex den här vackra stolen i kolonialstil

Olivkrus fanns det mer än gott om och några i olika storlekar följde med oss hem i lasset

Tillsammans med fler saker som ni kan se, i bakluckan ligger även en trave med skärbrädor också. Den där vita väggspegeln/hyllan kärade jag ner mig i förra gången och trodde verkligen inte att den skulle finnas kvar, men jo se det gjorde den! Så planen är att den ska få pryda ett av rummen i Villa Holmsundsallén. Längtar så tills den är på plats och jag får pynta den med askar i glas och kanske en liten vas med en blomkvist från syrenbusken utanför i!

Den stora gaffeln är nog Maddes favoritgrej haha, den är en del av en målbild till ett blivande uterum hemma hos henne i framtiden. Man vet aldrig vad som kan vara startskotten på ett byggprojekt!

En till av favoriterna är hängaren i gjutjärn, vi får se om den hamnar i ett rum eller någon annanstans i Villan… vacker är den hursomhelst.

Två nöjda och mycket kalla tjejer.

Nu vill vi bara komma igång och inreda!@c.i.a_cederbergs_interiors

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *