Om oss

Hej och varmt välkomna till vår värld, eller ska vi kanske säga världar. För lite så är tanken med denna blogg, vi vill bjuda in er läsare till våra olika projekt som pågår i våra olika typer av boenden och även visa er våra inredningsuppdrag däremellan som pågår utanför våra hem, kanske hemma hos dig?

Vi bjuder härmed in er till den arkitektritade sekelskiftesvillan i bruksmiljö, där varje millimeter renoverats och förvaltas i tidstypisk anda med en tvist av nutida inredning från den moderna tidsepok vi lever i nu. Vi vill ta er med på rundtur i radhuset från 50-talet där ytorna byggdes för familjeliv och funktion men ändå med spelrum för att måla med inredning, färger och loppisfynd. Och så har vi 1900-tals torpet i Hälsingland.   Med dess faluröda ytterväggar och bubbliga fönsterrutor och trägolv och vackra vyer genom köksfönstret kommer ni få hänga med på en upprustningsresa när vattenledningarna installeras i samspel med träpanel och bondromantik. Inte nog med det, vi håller även på att uppdatera och renovera Villa Holmsundsallén, Lanthandeln från 1929 som sedan blev kontor och nu ett bed & breakfast med planer på att kunna erbjuda festvåning med en tvist.

Ja ni hör ju!

Vi kommer även dela med oss av våra favoriter i inredningsvärlden och göra hembesök i inspirerande miljöer kring oss allt i en blandning av våra loppisfynd, tapeter, möbelbyggen, inredning av omöjliga ytor, styling, möten och inspiration. Välkomna hem till oss!

/Sofia och Madeleine

                                         namnteckning